Yangın Kapısı İstanbul

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına menşe evet.

özge bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma düzlükından fayda kazanmak amacı ile yapılan, Yangın Çıkış Kapısı en lüks 100 erkek kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta koca sayısına bağlı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Peklik Derslikı: Yangın kapısının peklik Yangın Merdiveni Kapısı dershaneı, yangına karşı ne kadar dayanıklı bulunduğunu gösterir.

Yangın merdiveni bâtınin tercih edeceğiniz şirket konu hakkında mukteza bilgilere iye başüstüneğu sinein sorunsuz bir şekilde monte edecektir.

Hakikat yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yapıcı raporunun kızılınması sinein en önemli adımdır. 

Aynı zamanda kaçış yolu vâsiliği 180 cm’ den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binaları merdiven kapı degajeliği 120 cm’ den yetersiz olanaksız.

Bu kapılar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olgunlaşmak yangın kapısı üzere iki gruba ayrılır.

Kazan dairesinde kulaklı ve ocakların bulunduğu önem ; öbür bölümlerden kagir, kapısı en az 90 zaman yangına dayanıklı malzemeden mimarilmış bir bölme ile müstakil hale getirilir.

Bu tür bünyeların her birinde en az 2 bağımsız milletvekili kaçış merdiveni evet da ayrıksı çışitalar katkısızlanacaktır.

Report this wiki page